Witold Jurkiewicz – Szef Kuchni. Swoją pierwszą potrawę przyrządził w wieku 11 lat, i choć pominął główne składniki, wiedział już, że nie przestanie próbować. Od tego czasu pracował dla najbardziej cenionych. Przygotowywał dania dla Madonny, Billa Clintona, Roberta De Niro, Cameron Diaz, Romana Abramowicza i Jana Kulczyka. Związany z topowymi, londyńskimi restauracjami Nobu i Mirabelle, wyróżnionymi prestiżowymi gwiazdkami Michelin. Obsługiwał festiwal w Cannes, wyścigi Formuły 1 w Dubaju oraz ślub króla, którego imienia nie może zdradzić. Jak przyznaje, ceni potrawy proste, szybkie, oryginalne i świeże, odpowiednio przemyślane i właściwie skomponowane. Perfekcjonista w każdym calu. Prywatnie koneser dobrej książki.
Łukasz Nochowicz - Sushi Master z ponad 10 letnim doświadczeniem w przygotowywaniu sushi oraz tradycyjnych potraw kuchni japońskiej. Autor niepowtarzalnych kreacji form i smaku. Uczył się od najlepszych, w Wielkiej Brytanii, Hiszpanii i Warszawie. Lubi eksperymentować, pozostając jednocześnie wiernym tradycji. Jak sam podkreśla, najlepsze sushi tworzy się zawsze tak samo. Różna jest tylko wyobraźnia. Łukasz ceni dobre kino, zwłaszcza dokumentalne i kulinarne. Jak sam przyznaje, obejrzał wszystkie możliwe filmy o sushi. I pewnie dlatego, zupełnie jak Jiro, śni o nich bezustannie…